2007-2009

Tweede poging DLRP2007

Grmbl…
Miserie, miserie… Blijkt dus dat bepaalde reisbureaus massaal kamers hebben afgehuurd in DLRP waardoor het moeilijk wordt om rechtstreeks te boeken. Aankomst op zondag zullen we dus maar vergeten zeker? Ik vrees er trouwens een beetje voor dat het wel héél druk zal worden doorheen het hele voorjaar daar in Parijs. Jammer zeg :-(.

BTW, benieuwd hoe ik bepaal wanneer wél en wanneer niét naar DLRP te gaan? Ik vertel je mijn klein geheimpje ;-):
1) Je bladert in de brochure naar de prijslijst (vanaf blz 54) en je kiest er een groene periode uit. Geen brochure thuis liggen? Bekijk hem dan online.
2) Daarnaast kijk je op deze site naar de aangekondigde sluitingsdagen van bepaalde attracties. Uiteraard zal er altijd wel iets gesloten zijn, maar bepaalde dingen wil je gewoon niet missen (bv. Big Thunder Mountain, Phantom Manor of The Legend Of The Lion King).
3) Heb je wat data gevonden die aan beide voorwaarden voldoen? Wel, dan ga je naar de boekingspagina van de Disneylandwebsite en je vult al de gegevens in. Op het einde van de rit krijg je ofwel een totaalprijs ofwel de melding: "Helaas, het product is niet beschikbaar op de gewenste datum." wat je vrij mag vertalen als "sliepe, sliepe, jij blijft lekker thuis want er is niets meer vrij op die dag".
4) Goed, alles geregeld? Dan kan je nu ofwel direct helemaal boeken online, ofwel bel je naar Disneyland zelf op het Vlaams/Nederlands nummer 078/15.60.28 en boek je daar je verblijf. Bij beide vormen heb je wel een kredietkaart nodig, dus als je die niet hebt ga je beter even langs bij een reisbureau waar je uiteraard wel iets extra’s wordt aangerekend.

Oh ja, als je toevallig overweegt om te bellen naar DLRP, zeg dan gewoon dat je het als Vlaming niet leuk vind om je fiere Vlaamse leeuw op zo’n schreeuwlelijke ORANJE (!!!!) achtergrond te zien hangen boven hun hoofd. Benieuwd waarover het gaat? Kijk dan hier.

Advertenties