2007-2009

[P&P] Tirre.be

All right, tijd om de snelheid wat op te drijven. Deze site haalt opnieuw meer dan 7000 hits per dag samengebracht door gemiddeld meer dan 130 unieke(!) bezoekers (twee maal langskomen op dezelfde dag telt dus maar voor één). Er is nog een lange weg te gaan om dezelfde getallen als mijn vorige blog te evenaren, maar we komen aardig in de buurt.

Ik mag er dan ook van uitgaan dat we klaar zijn de rubriek P&P (Pluggen & Promotie) terug in het leven te roepen? Ja toch? P&P laat je regelmatig kennismaken met unieke websites, gloednieuwe producten en onbekende artiesten. Zaken die je niet zomaar zou ontdekken maar die toch de moeite waard zijn.

De spits bijten we af met "Tirre – your personal portal". Een website die met het verbazend simpele idee afkomt om je favorieten online te gaan bewaren in plaats van op je eigen computer. Voortaan dus geen gesakker meer omdat je favorieten van je PC en je laptop niet gelijk zijn en geen enkel probleem om je favoriete site terug te vinden op een collega zijn computer: gewoon even surfen naar Tirre.be of Tirre.eu, accountje aanmaken en je favorieten online beheren. Simpel maar doeltreffend.

De website is nog niet zo lang online en regelmatig merk ik dat de webmaster er nog schoonheidsfoutjes uithaalt maar het resultaat tot nu toe is al meer dan bruikbaar (en enorm verslavend moet ik toegeven).

Advertenties