2007-2009

Re-Volt rediscovered

Re-Volt, het blijft toch één van de meest verslavende spellen die ik ken! Destijds op kot ontdekt en de bandjes van de telegeleide autootjes tot op het metaal van de velg kapotgespeeld maar er toch nooit genoeg van gekregen. Slapeloze nachten en zware vermoeidheid tijdens de lessen tot gevolg maar ah, je moet er toch iets voor over hebben om student te zijn? ;-)

Wat voor spel is het? Wel, heel simpel: een racespel maar niet met van die miljoenen dure Ferrari’s, wel met kleine maar leuke telegeleide wagentjes. Het spel is reuze! En het beste nieuws? Er doen geruchten de ronde dat er volgend jaar een nieuwe versie komt! Voor het eerst in 9 jaar zou er een nieuwe versie uitkomen! Fantastisch toch?

9 jaar? Jaja, zo oud is het spel maar als je er eens mee begint te spelen dan zal je snel doorhebben dat je er genoeg fun kunt aan beleven en de graphics zeker nog steeds de moeite genoeg lonen om het spel ff te installeren.

Interesse gekregen? Kopen wordt moeilijk, jammergenoeg. Illegaal is hij nog wel te vinden als abandonware maar omdat ik tegen kopiëren ben zal ik jullie uiteraard geen link geven, al vrees ik wel dat de enige oplossing om het spel te vinden Googlen zal zijn naar de termen revolt abandonware download. Jammer natuurlijk want dit spel is echt wel zijn geld waard!

Ey, kotgenoten!
Wanneer spelen we nog eens in multiplayer? :cool: