Running

Sportmaand juni 2017

Bah, bah, bah! Zo hard als de zon scheen deze maand, zo slecht was deze loopmaand. Het had nochtans een toppertje moeten worden, met al dat trailrunnen op de planning! Ja kijk, ups and downs horen er nu eenmaal bij. Duimen dat het binnenkort terug een stuk beter gaat want in juli en augustus staan er nog twee zeer mooie runs op de planning en die wil ik niet missen!

Moet ik jullie nog uitleggen waarom het zo slecht ging? Nah, lees gewoon mijn tripreport van de X-Trails in Vaals even op mijn blog, dan weet je het hele verhaal!

Het resultaat op de kalender? Mager… heel mager… Allemaal grijs ingeplande trainingen en amper 4 rode kottekes, wat een verschil met vorige maand!

juni

Op 26 juni mocht ik dan voor de 5e keer mijn Polar V800 opsturen voor herstel (gelukkig is hun helpdesk hier in België super anders had ik al lang de kriebels gekregen er van), met als gevolg dat ik de laatste 4 dagen niet eens kon zien hoeveel stappen ik heb gezet en al helemaal niet weet hoe goed ik geslapen heb… Het leven kan hard zijn ;-). Gelukkig noteert mijn iPhone ook nog mijn stappen (alhoewel een pak minder nauwkeurig) dus met wat basiswiskunde kan ik jullie toch laten weten dat ik juni 256.290 stappen heb gezet, iets meer dan de helft van vorige maand.

Nog extremer is het natuurlijk in de sporturen: amper 8u40 getraind tijdens 5 sessies met een magere 61,9km als resultaat… Dit doet pijn! Het jaartotaal strandt hiermee op 493km in 57u32… er is nog een pak werk aan de winkel om dit recht te trekken, als ik eenmaal genezen ben!

2 gedachten over “Sportmaand juni 2017”

Reacties zijn gesloten.