Allerlei

Ons huis staat te koop!

OK, ik geef het toe: het is met een héél klein beetje pijn in het hart dat we er afscheid van nemen, al die avonturen en leuke herinneringen laat je natuurlijk wel achter. Maar aan de andere kant starten we op 1 januari met zo’n mooi nieuw verhaal, dat we ons huis met héél veel plezier te koop aanbieden.

Voor wie ooit bij ons op bezoek kwam, die weet wel dat het zeker een aanrader is, voor al de andere mensen krijg je hieronder alle denkbare informatie :-). Ben je zelf niet op zoek naar nieuwe woning, hou je dan zeker niet in om dit bericht te delen hé!

Meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Brecht van Dewaele Vastgoed op 0474 49 51 64 .

Alle informatie, de officiële documenten en alle contactgegevens, die vind je terug op de website van het immokantoor waarmee we in zee zijn gegaan.
Dit is de rechtstreekse link.

Hieronder krijg je de belangrijkste dingen nog eens in het kort samengevat.
2056922Het gaat om een recent gebouwde woning, 2008 om precies te zijn, maar voorzien van meer isolatie en verluchting dan wat toen noodzakelijk was. Het resultaat is dan ook een zeer energiezuinig huis (138kWh/m²jaar) wat perfect instapklaar is en bovendien ook nog eens heel goed gelegen vlakbij het centrum van Veurne, het station, de E40, een bakkerij, frietkot, Aldi, Colruyt, allez ja, alles hé :-).

Ons huis heeft 4 slaapkamers, één garage en 2 staanplaatsen voor auto’s. Beneden hebben we ook nog een gastentoilet, een keuken, leefruimte en salon (meubels zijn gerust over te nemen als je dat wilt), berging en overal is er netwerkverbinding voorzien.

Op het eerste verdiep heb je dan die vier slaapkamers, opnieuw een afzonderlijk toilet, de badkamer, een berging en ook hier weer overal netwerkverbinding (ja kijk, je kent me hé 😉 ). Alle ruimten zijn voorzien van een rookmelder en uiteraard centrale verwarming met een condensatieketel.

Het tweede verdiep is een geïsoleerde zolder (zowel vloer als plafond) maar kan gerust ingericht worden als hobbyruimte of zelfs slaap- of speelkamer.

2056776

De troeven van de woning:
– perfect onderhouden en instapklaar
– 4 volwaardige slaapkamers
– zeer energiezuinig (138kWh/m²jaar )
– regenwaterput van 10.000 liter
– elk lokaal is voorzien van een rookmelder
– ruime garage

2056772

Vrij op: dinsdag 1 januari 2019

Meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Brecht van Dewaele Vastgoed op 0474 49 51 64 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.